Grúmic, un somni de tardor

Desde Marzo 05, 2023 12:00 hasta Marzo 05, 2023 19:00
Categorías: De 5€ a 10€

Grúmic, un somni de tardor. Diumenge 5 de març a les 12 h i a les 18 h a La Fornal.

Molts diuen que la tardor arriba perquè el Sol i la Terra es mouen i canvien les seves posicions en l'univers. El Sol s'allunya de la Terra i, per això, fa més fred i es fa de nit més d'hora. Però, de veritat creus que és així? A Grúmic feim una nova versió de la tardor: La versió és que un follet molt espavilat dirigeix tots els elements de la natura per a què arribi la tardor. El follet és diu Grúmic i t'explicarà com s'ho fa per a què caiguin les fulles dels arbres.

Amb Grúmic hi ha la seva amiga Nona. Tots dos es troben un bon dia quan la Nona no té gens de ganes d'anar a escola. Grúmic li desvetlla un gran secret: que ell és l'encarregat d'organitzar la tardor. Fa que arribin les pluges i els vents, pinta el paisatge amb centenars de pintures de milers de tonalitats marrons, ordena que les fulles dels arbres caiguin a terra per a formar catifes naturals, i fa moltes més activitats que omplen l'agenda del follet durant tots aquests mesos de tardor.

Grúmic, un somni de tardor és l'obra teatral que protagonitzen el follet i la Nona i un tercer actor que és l’encarregat de moure i manipular totes les titelles.

AUTOR: Ignasi Roda.

CODIRECCIÓ: Frederic Roda i Francina G. Ars.

DIRECCIÓ DE PRODUCCIÓ: Joan Gomila.

INTÈRPRETS: Marina Font, Irene Salord i Joan Gomila.

Partners